TRÄNINGSLÄGER 1-2 JULI 2017Dags att pricka av denna helg i almanackan!


Platsen för lägren är som vanligt Fäboda gård utanför Mariefred hemma hos Ankie och Mique.


Läger 1:

 Som vanligt är det många aktiviteter på gång. Vi provar på spår, sök, lydnad, rallylydnad, nose work, specialsök, vallning och annat skoj allt efter tycke och smak.

Detta läger bygger till stor del på att vi hjälper varandra med de olika aktiviteterna. Så skriv gärna vid anmälan om/vad du kan bidra med.

Ankie håller som vanligt i vallningen där hon har mycket stor erfarenhet. Vill man valla med fler hundar än en/person tillkommer en kostnad på 200 kr/hund.Läger 2:

 Instruktör Victoria Nilsson. Victoria är SBK lärare. Tävlat i Elit i både lydnad och bruks. Arbetat med tjänstehundar. Har även varit aktiv inom jakt, vallning och agility.

På detta läger kommer ni att träna lydnad, brukslydnad och uppletande.

Vid anmälan skriv gärna vilken nivå ni befinner er på. Skriv också om det är något speciellt ni har problem med i er träning. Detta läger har ett begränsat antal platser!!!! Först till kvarn gäller.BOENDE

Det finns möjlighet att bo på gården i medhavd husvagn eller husbil. Det finns också möjlighet att bo på härbärgen i närheten.


Lilla Vasskärr B&B är bokat för oss. För att bo där bokar ni själva plats där. Ring 070-5100242. För er som inte varit på lägret tidigare så ligger detta B&B på kort gångavstånd till gården för lägret. HEMSIDA


Krampans Logi är också ett bra alternativ. 070-6372939 HEMSIDA


Ett tvåbäddsboende och ett enbäddsboende finns på gården, pris 200kr /person. Sänglinne ingår.Kostnad:

  • Läger 1: 700 kr
  • Läger 2: 1600 kr
  • Husvagn/bil: 150 kr

I priset ingår alla aktiviteter, fika och lunch båda dagarna, samt middag på lördag kväll. Medföljande är också välkomna och de betalar 300kr/person. Barn under 15 år gratis.


Alla är hjärtligt välkomna! Du som är helt ny och ännu inte gjort så mycket med din hund/valp är lika välkommen som ni som tävlar på hög nivå.


Anmälan mailas till: info@beauceronklubben.com Anmäl vilket läger du vill delta på och ev. matallergier.


För att anmälan ska vara giltig sätter du in 200 kr på klubbens plusgiro som är 91 93 94-7. Resterande belopp betalas på plats. Sista anmälningsdatum är den 25 juni.


Vid ev. frågor når du:

  • Håkan: hakan.lundell@telia.com eller 070-2653003

  • Karin: karin.karnhagen@hotmail.se eller 070-4610282

VÄLKOMNA!