VÄSTRA REGIONENKONTAKTPERSONER:
Malin Bugaj, Gråbo
Tel: 073-962 99 20
beauceron@mail.com

Marie Strömberg, Göteborg
Tel: 070-254 19 58
marja_jenny@hotmail.com

Rigmor Gustafsson, Göteborg
Tel: 070-278 89 87
rigmor.gustafsson@bredband.netPLANERADE AKTIVITETERTräningsdag 4 februari

Västra Regionen planerar en Beauceronträff 17-02-04 i Surte ( strax utanför Göteborg)!

Halva dagen (4 tim) är Karin Haglund inhyrd som lydnadsinstruktör och vi tränar i en hall. Karin är mycket anlitad i stora delar av Sverige och hon är känd från både SM och Sv landslaget.

Andra halvan av dagen är öppen för förslag utomhus ex sök, spår eller uppletande beroende på väder och vind. Priset beror på hur många vi blir (max 10).

I priset ingår instruktör och hallhyra (ej fika men det finns både grill och pizzeria i Surte).

Prisuppgifter: 4-5 ekipage 1000 kr, 6 ekipage 850 kr, 7 ekipage 720 kr.

Anmälan är bindande och sänds till rigmor.gustafsson@bredband.net eller marja_jenny@hotmail.com.

Anmälan senast 17-01-12 och betalning senast 17-01-20. Mer info om exakt pris och hur man betalar kommer efter anmälningstidens utgång.

Välkomna!

 
TIDIGARE AKTIVITETERÅR 2016
Träningshelg 10-12 juli

Fredag: Grillning, uppletande och lydnadsträning.
Lördag: Spår och skyddsträning - Instruktör Stefan Mattson
Söndag: Lydnad och ev sökÅR 2015
BEAUCERONTRÄFF
Vår träff i Västra har nu passerat! Vi var totalt 6 peroner med sina beauceroner som deltog. Dagen spenderades med lydnad, spår och uppletandeträning. För att se bilder från dagen, klicka här!


ÅR 2014
TRÄNINGSDAG
Vi i Västra Distriktet ordnade marker och appellplan för en träningsdag den 6:e september 2014. Tanken var att vi tillsammans kunde hjälpas åt att träna spår, sök och lydnad. Vi var 5 glada ekipage som möttes upp i Bohus på morgonen och vi började med ängsspår för att sen ta oss vidare in i skogen för att testa på sök. För några var det allra första gången de fick prova på bruksgrenarna. Den andra halvan av dagen spenderades sen på appellplan där vi hjälpte varandra med utställningsträning och lydnad. Här dök fler ekipage upp och det blev även fotografering. Lyckad träff som förhoppningsvis inspirerade till mer träning!
Bilder från dagen hittar du här.


ÅR 2013
LYDNADS OCH KAMPLEKSLÄGER!
Västra regionen hade sin första träff och träningsdag den 29 september 2013. Vi höll till på Securitas träningsplan i Göteborg. Vi startade med gemensam grupplydnad där vi tränade och hjälpte varandra.
Som instruktör för skydds och kampleken var Robert Lindström som är hundansvarig för Västra Götalands polishundar och har lång erfarenhet som figurant.
Vi var totalt 7 beauceroner med lika många förare samt en hovawart. Riktigt kul och lyckad träff med härlig sammanslutning. En av deltagarna hade till och med åkt hela vägen från Skåne vilket var extra kul!
För se bilder från träffen klicka här